Pileće Belo na žaru 200g

530,00 rsd

Ukusno Zdravlje, Spravljeno s Pažnjom

Uživajte u savršeno pripremljenom zdravom obroku s našim Pilećim Belim na Žaru od 200 grama – vrhunskim izborom za ljubitelje ukusnih, laganih jela. Ova sočna i niskokalorična poslastica pruža autentičan roštiljski doživljaj s dodatnom dozom zdravlja.

Kategorija:

Prilozi

Izaberite 4 besplatna priloga

Da li želite extra prilog?

Extra prilog se dodatno naplaćuje.

Osnovna cena: 530,00 rsd
Izabrane opcije:
Ukupan iznos:

Opis

Zašto odabrati naše Pileće Belo na Žaru od 200 grama:
  1. Visokokvalitetno Pileće Meso: Koristimo najkvalitetnije pileće belo meso, pažljivo pripremljeno kako bi zadržalo svoju sočnost i mekoću.
  2. Zdrava i Niskokalorična Opcija: Ovo je izvrsna opcija za one koji žele uživati u ukusnom obroku, a istovremeno paziti na svoje zdravlje.
  3. Savršeno Pripremljeno na Žaru: Pileće belo meso pripremljeno je na žaru kako bi zadržalo autentičan roštiljski ukus i hrskavu teksturu.
  4. Praktična Porcija od 200 grama: Ova savršeno izmjerena porcija pruža dovoljno zadovoljstva, bilo da uživate sami ili s voljenima.
Kako uživati u Pilećem Belom na Žaru od 200 grama:
  • Samostalno ili s Prilozima: Poslužite ga samostalno ili dodajte omiljene priloge i umake kako biste stvorili bogat i uravnotežen obrok.
  • Lagan i Hranljiv: Ovaj obrok nudi savršen spoj lagane hrskavosti i bogatog pilećeg ukusa, pružajući vam uživanje bez griže savesti.

Naručite svoje Pileće Belo na Žaru od 200 grama i doživite savršeno uravnoteženu kombinaciju ukusa i zdravlja. Vaša roštiljska avantura nikada nije bila ovako ukusna i osvježavajuća!

kontaktirajte nas

ili poručite online: