Suvi Vrat na žaru 200g

510,00 rsd

Intenzivan Ukus Tradicije

Zaronite u autentični svet ukusa s našim Suvim Vratom na Žaru od 200 grama – vrhunskim izborom za ljubitelje intenzivnih, suhomesnatih delicija. Svaki tanko rezan komad suvog vrata oživljava tradicionalni karakter s neodoljivim ukusom i hrskavom teksturom.

Kategorija:

Prilozi

Izaberite 4 besplatna priloga

Da li želite extra prilog?

Extra prilog se dodatno naplaćuje.

Osnovna cena: 510,00 rsd
Izabrane opcije:
Ukupan iznos:

Opis

Zašto odabrati naš Suvi Vrat na Žaru od 200 grama:
  1. Vrhunski Kvalitet Mesa: Naš suvi vrat na žaru od 200 grama je napravljen od prvoklasnog mesa koje zadovoljava najviše standarde kvaliteta. Pažljivo biramo samo najsočnije i najmrsnije komade kako bismo osigurali vrhunski roštiljski doživljaj.
  2. Marinada Koja Oduzima Dah: Ovaj suvi vrat je pažljivo mariniran s posebnom mešavinom začina koja dodatno naglašava bogatstvo ukusa mesa. Naša tajna marinada doprinosi neodoljivom spoju začinjenosti i sočnosti, pružajući autentičan roštiljski doživljaj.
  3. Praktična Porcija od 200 grama: S pakovanjem od 200 grama, naš suvi vrat na žaru je idealan izbor za pojedinačne obroke ili kao deo ukusnog roštiljskog obroka za više osoba. Praktična porcija omogućava jednostavno doziranje i brzu pripremu bez gubitka vremena.
  4. Očuvanje Autentičnog Roštiljskog Ukusa: Zadržavamo autentičan roštiljski ukus u svakom zalogaju. Suvi vrat na žaru je pažljivo dimljen i pečen kako bi se očuvao karakterističan roštiljski miris i ukus, pružajući vam iskustvo kao da ste upravo izvadili meso s roštilja.
Kako uživati u Suvom Vratu na Žaru od 200 grama:
  • Poslužite na Delikatan Način: Suvi vrat na žaru može se poslužiti samostalno kao ukusna zakuska ili kao dodatak raznim jelima.
  • Uživajte uz Omiljeni Napitak: Upotpunite svoj doživljaj uz omiljeni napitak, stvarajući savršenu kombinaciju ukusa.

Odaberite naš Suvi Vrat na žaru od 200 grama za brzu, ukusnu i neodoljivu roštiljsku avanturu koja će zadovoljiti sva vaša čula!

kontaktirajte nas

ili poručite online: